Molenstraat 134
3764 TJ Soest
info@stichtingfranklin.nl
menu MENU

Volledig verzorgde reizen

Onbezorgd genieten voor een betaalbare prijs

Direct naar reserveren

Vakantie op maat

Vakantie op maat

Groeten uit .....

De voorbereiding:

Een vakantie organiseren komt veel bij kijken; Waar gaan we naar toe? Wie gaan er mee? Wat gaan we doen? Hoeveel gaat het kosten? Wie gaat het organiseren? Wil je het goed doen dan kost de organisatie van een vakantie veel tijd. En dat is nou net iets wat we in de zorg niet hebben, tijd…

Maar waarom zou je zelf je bewonersvakantie organiseren als je het ook kan uitbesteden aan Stichting FrankLin? Samen inventariseren we jullie wensen en vervolgens maken we een mooi voorstel met daarbij een locatie, programma en prijs per persoon. In overleg kijken we of er naast eigen begeleiding ook nog vakantiebegeleiders van Stichting FrankLin gewenst zijn.

 

De vakantie:

Jullie worden op de woning opgehaald en samen gaan we naar de vakantiebestemming. De vakantiebegeleiders van Stichting FrankLin zorgen voor het programma, entertainment, eten en drinken en beheren de financiën. De zorg voor de bewoners doen jullie, waar nodig samen met de vakantiebegeleiders. Aan het einde van de vakantie worden jullie weer thuisgebracht.

 

Gaan jullie met ons mee?

Bel of mail voor een afspraak of om eerst even kennis te maken:

06-23391889 - info@stichtingfranklin.nl

 

FrankLin reizen
Stichting FrankLin
Molenstraat 134
3764 TJ Soest
info@stichtingfranklin.nl

KvK-nummer:
67862179

IBAN:
NL92 INGB 0007 6381 81

quoteTijdens de reis maken we er al een feestje van.quote

willingen