Op reis in je Rolstoel

de rolstoelschommel

Op vakantie in een rolstoel is niet altijd even makkelijk. Deze vakantie is juist speciaal voor mensen die gebruik maken van een rolstoel.

In de zeer bosrijke en landelijke omgeving van Noord-Brabant ligt ons vakantieparadijs Klein beek, in het buitengebied van Hilvarenbeek. De vakantiehuisjes zijn speciaal ingericht met tillift, hoog-laagbedden, douchebrancard en nog veel meer mooie technieken. Bovendien gaan er ook deze vakantie weer top begeleiders mee om er voor te zorgen dat we een fantastische vakantie hebben. Vanuit de woningen heb je zittend in je tuin zicht op een speelweide, vijver en kinderboerderij. In de tuin staat ook een vogelnestschommel en een rolstoelschommel.

Tijdens deze vakantie genieten we in en rond de huisjes maar we maken ook leuke uitstapjes naar de Efteling en een kinderboerderij.

Deelnemers die een fantastische tijd zullen hebben bij ons:

Voor 750 euro onbezorgd genieten? Ja!

Reserveer rolstoelreis 13 t/m 17 juli 2020

Digitale brochure ontvangen? Klik hier