Dag hoor!

Sinterklaas op bezoek op een woning of dagbesteding?

Dat kan! Wij hebben nauw contact met de goedheiligman en speciaal voor ons brengt hij samen met zijn zwarte Pieten een bezoek aan deze speciale doelgroep voor een speciale prijs van 40 euro. Hij komt dan 20 minuten langs.

Willen jullie een bezoek van deze Sint? Stuur dan een berichtje met je adres gegevens, voorkeursdatum en tijdstip naar planning Piet Dan neemt de hij contact met jullie op om te kijken of het lukt in de planning.

Sinterklaas vraagt jouw hulp!

Op de dag dat Sinterklaas in het land komt, kan hij je hulp meteen goed gebruiken in de perpernotenfabriek. Er moeten voor alle volwassenen en kinderen voldoende pepernoten zijn. Help jij mee pepernoten bakken?  In 2017 ging het er zo aan toe...bekijk hier het filmpje.

Dag hoor.