Tenerife

Groetjes uit Tenerife

Op zo’n vier en een half uur vliegen ligt het vulkaaneiland Tenerife met haar prachtige natuur, altijd zonnig weer, prachtige stranden, een heerlijke keuken. Maar bovenal een zeer gastvrij eiland.

Tenerife is het eiland van de eeuwige Lente. We kunnen ons hier onderdompelen in de natuur, ontspannen op een strand, een berg beklimmen, shoppen, een wandeling maken door de oude stad, Walvissen en dolfijnen spotten etc.

Tijdens deze vakantie genieten we van de leuke steden zoals Santa Cruz de Tenerife met prachtige gebouwen afgewisseld met mooie stranden. We zullen veel te vinden zijn in de natuur en op de stranden van dit vulkaaneiland en we zullen op een boottocht op zoek gaan naar walvissen en dolfijnen die in verschillende kolonies vlakbij het eiland leven.

Dat wordt dus een topvakantie!

Voor 1375 euro onbezorgd genieten? Ja!

Reserveer Tenerife 19 t/m 26 september 2022

Digitale brochure ontvangen? Klik hier