Onbezorgd genieten!

Onze deelnemers zijn mensen met een verstandelijke beperking van jong tot oud. Wij laten jullie onbezorgd genieten van bijzondere activiteiten en reizen.

Deelnemers die een fantastische tijd zullen hebben bij ons:

Vanuit het diepste van ons hart weten we hoe belangrijk het is om veel te lachen in het leven en onbezorgd te genieten. Daarom maken we er samen met jou elke dag een feestje van. Zo kan je bij onze activiteiten genieten van muziek, sfeer en andere expressie. En als je met ons mee gaat op vakantie dan lachen we veel en geniet je onbezorgd van veel persoonlijke aandacht. Wij adopteren je een week in ons gezin. Een zeer unieke ervaring want niemand anders in Nederland biedt dit aan. Daardoor stralen we warmte en liefde uit en voelt de vakantie net zoals thuis...misschien durven we wel te zeggen, beter dan thuis. Super gezellig! Uit ervaring zeggen we dat iedere deelnemer een volgende activiteit of reis weer met ons mee wilt gaan om samen onbezorgd te genieten.

Kom jij ook mee onbezorgd genieten voor maar 750,- euro alles inclusief? Reserveer hier

Wil je weten hoe andere hebben genoten?

Kijk hier naar hoe we het hebben gehad tijdens onze laatste Winter in Willingen reis.

Kijk hier hoe andere deelnemers het bij ons hebben gehad in de zomer!