Isabelle, onze dochter & jongste vrijwillger

Zonder onze enthousiaste vrijwilligers zouden we jullie nooit de aandacht kunnen geven die jullie verdienen. Maak hier een beetje kennis met ze.

Onze vaste hobby & beauty dames:

Oma; "Ik wordt zo blij dat ik met zo iets kleins ze zo kan laten genieten en dat elke week! Fantastisch."

Onze vaste muziekspelers op locatie:

Nico op de gitaar: "Het is elke week weer een feestje om het te mogen doen"

Enthousiaste vrijwilligers met Kerst:

Tom; " Ik heb nog nooit zo'n leuke kerst gehad!"

Onze Kerst toppers 2017

Proffesionele vrijwilligers voor onze reizen: (foto's / filmpje van vrijwilligers kan je op onze Facebook zien)

Danielle: "Wat hebben we een plezier gehad met elkaar, een echte aanrader!"

Yannick: "Ik vind het belangrijk dat mensen met een beperking net als ieder ander kunnen genieten van een ontspannen vakantie. Een lach op het gezicht van de deelnemer, betekent een lach op mijn gezicht!"

Aafke: "We hebben onwijs genoten van de sfeer die Frank en Linda meebrengen, huiselijk, warm, flexibel en ongedwongen. We zijn naar leuke plekken geweest en mijn hoogtepunt was het bowlen met iedereen. Ik heb me onwijs vermaakt en ga zeker vaker mee."

Nadien & Deborah: " Is dit vrijwillgerswerk? Nee, doordat we met veel begeleiding waren was het heerlijk om soms ook zelf een prachtige wandeling te kunnen maken! Wat hebben we ontzettend gelachen en genoten met elkaar. Frank en Linda, jullie bedankt!"

Wil je ook als vrijwilliger mee op een van onze reizen of heb je een ander talent dat je eenmalig in wilt zetten bij bijvoorbeeld clubjes of evenementen? Doneer dan je talent en neem contact met ons op via info@stichtingfranklin.nl of bel 06-23391889