Dagje vrij?

Activiteitenkalender januari 2022:

DE JANUARI-WORKSHOP

TAARTEN EN CAKEJES BAKKEN

Wat nou goede voornemens? Wij gaan in januari lekker taartjes en cakejes bakken en versieren. Vier weken lang trekken we elke dinsdagavond onze keukenschorten aan en maken we samen de meest heerlijke zoete lekkernijen. En wat je gemaakt hebt mag je mee naar huis nemen om zelf, of misschien wel met iemand anders op te snoepen. Heerlijk toch!!

Wanneer?    Dinsdag 4, 11, 18 en 25 januari van 19.00 tot 21.00 uur.

Waar?          Locatie volgt nog

Kosten?       € 200,00 voor 4 workshops van 2 uur

Holiday on ice inclusief uit eten

Vrijdag 7 januari

Tijdens de adembenemende show SUPERNOVA komen we ogen en oren tekort. De 40 internationale artiesten zijn niet alleen op, maar ook bóven het ijs te zien. We gaan samen kijken naar dit prachtige spektakel in de Ahoy Rotterdam en daarna gaan we met elkaar gezellig uit eten.

Wanneer?            Vrijdag 7 januari van 12.00 tot 20.30

Verzamelplaats?  La Place, Westerheide 2 in Laren

Kosten?               € 120,00 per persoon

Bowlen en steengrillen

Vrijdag 14 januari

Gezellig met elkaar een uur bowlen en aansluitend heerlijk steengrillen. Gooi jij de meeste strikes en ga je met de beker naar huis?

Wanneer?       Vrijdag 14 januari van 16.00 tot 19.30

Waar?             Bowling Overhees, Willaertstraat 49 in Soest

Kosten?          € 60,00 per persoon

Winter Efteling en pannenkoeken eten

Vrijdag 21 januari

De winter in de Efteling is niet zomaar een winter. De winter is er vol warmte en gezelligheid. Proef de winterse sfeer op de Warme Winter Weide en stap in je favoriete attracties. We sluiten deze dag af in Polles Keuken, het pannenkoekenrestaurant in de Efteling.

Wanneer?            Vrijdag 21 januari van 09.00 tot 19.30

Verzamelplaats?  La Place, Westerheide 2 in Laren

Kosten?               € 120,00 per persoon

Bioscoop en uit eten

Vrijdag 28 januari

Uit eten in een gezellig restaurant en daarna met elkaar naar de film. Welke film het gaat worden wordt nog bekend gemaakt

Wanneer?       Vrijdag 28 januari van 17.00 tot 22.30

Waar?             Hotel Theater Figi, Het Rond 2 in Zeist

Kosten?          € 60,00 per persoon

Wil jij mee doen met één van deze activiteiten? Klik dan op de "aanmelden" button bij de activieit of stuur een mail naar: info@stichtingfranklin.nl

Hou ook onze website www.stichtingfranklin.nl in de gaten voor meer activiteiten en reizen.

Let op! Voor alle activiteiten geldt dat het alleen door kan gaan bij minimaal vijf aanmeldingen.