Dagje vrij?

Activiteitenkalender:

Musical Aladdin

Woensdag 18 mei

Spring  op  het  vliegende  tapijt  en  ga  mee  met  Aladdin  op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. We gaan namelijk naar de musical Aladdin in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects. En na de musical gaan we gezellig samen wat eten.

Wanneer? woensdag 18 mei van 13.00 tot 19.30

Verzamelplaats? La Place, Westerheide 2 in Laren

Kosten? € 120,00 per persoon

Rondvaart Amsterdam met lunch

vrijdag 27 mei

Vandaag gaan we Amsterdam verkennen vanaf de grachten. Want we stappen aan boort van een rondvaartboot en zien onze mooie hoofdstad vanaf het water. Na de rondvaart gaan we ook nog gezellig met elkaar lunchen in Amsterdam.

Wanneer?  Vrijdag 27 mei van 9.30 -14.30

Verzamelplaats?  Station Amersfoort centraal

Kosten?  € 75,00 per persoon

Bowlen en steengrillen

Vrijdag 13 mei

Gezellig met elkaar een uur bowlen en aansluitend heerlijk steengrillen. Gooi jij de meeste strikes en ga je met de beker naar huis?

Wanneer?  Vrijdag 13 mei van 16.30 tot 20.00

Waar?  Bowling Overhees, Willaertstraat 49 in Soest

Kosten? € 45,00 per persoon

FrankLin festival

Zondag 21 augustus

Goede muziek, lekker eten en leuk entertainment en dat op een sprookjesachtige locatie!Met optredens van Wolter Kroes, Corry Konings, Monique Smit, de Sjonnies en Trafassi belooft dit een festival te worden om nooit meer te vergeten!

Wanneer?  zondag 21 augustus van 14.00 tot 20.00

Waar? Openluchttheater Cabrio in Soest

Kosten? € 25,00 per persoon

Wil jij mee doen met één van deze activiteiten? Klik dan op de "aanmelden" button bij de activieit of stuur een mail naar: info@stichtingfranklin.nl

Hou ook onze website www.stichtingfranklin.nl in de gaten voor meer activiteiten en reizen.

Let op! Voor alle activiteiten geldt dat het alleen door kan gaan bij minimaal vijf aanmeldingen.