Molenstraat 134
3764 TJ Soest
info@stichtingfranklin.nl instagram linkedin
menu MENU

Doelgroep

Doelgroep

We richten ons op mensen met een verstandelijke beperking. Om ervoor te zorgen dat elke deelnemer zich thuis voelt tijdens de vakanties hebben we de vakanties in categorieën onderverdeeld. Zo organiseren we:

Actieve vakanties:

Deze vakanties zijn geschikt voor mensen die:


Rustige vakanties:

Deze vakanties zijn geschikt voor mensen die:


Zorg vakanties:

Deze vakanties zijn geschikt voor mensen die:

Vakantie op maat:

Wil je graag op vakantie met je woning of misschien wel met een groep vrienden dan kunnen we een vakantie op maat organiseren. Dit kan met eigen personeel maar ook met personeel van de stichting. 

We zorgen, bij elke aanmelding, dat de deelnemers goed bij elkaar passen en op dezelfde golflengte zitten. Zodat er onbezorgd door elke deelnemer genoten kan worden.

De reiziger (of zijn wettelijke vertegenwoordiger) is verplicht bij de reiskeuze een goede afweging te maken of de reis wel past bij het lichamelijk en/of verstandelijk vermogen van de reiziger. Als daar bij stichting FrankLin gerede twijfel over bestaat, behoudt zij zich het recht voor om in overleg met de reiziger en wettelijk vertegenwoordiger de reiziger niet toe te laten op een reis. 

Welke doelgroep is niet geschikt voor onze vakanties
Indien daar aanleiding toe is behoudt Stichting FrankLin zich het recht voor reizigers niet te laten vertrekken of vervroegd naar huis te doen afreizen. Redenen kunnen zijn: 

Wanneer Stichting FrankLin genoodzaakt is een reiziger voortijdig naar huis te sturen, is zij ook genoodzaakt extra gemaakte kosten voor vervoer en begeleiding naar huis, aan de reiziger of zijn wettelijke vertegenwoordiger door te belasten.

 

FrankLin reizen
Stichting FrankLin
Molenstraat 134
3764 TJ Soest
info@stichtingfranklin.nl

KvK-nummer:
67862179

IBAN:
NL92 INGB 0007 6381 81

instagram linkedin linkedin

quoteTijdens de reis maken we er al een feestje van.quote

willingen