Zorgvakanties

Groeten uit Drenthe

Heb je wat meer zorg nodig maar wil je wel genieten van een heerlijke vakantie? Dan is een van onze zorgvakanties echt iets voor jou! Drie keer een lang weekend weg waar je uit kan kiezen en elke keer begeleid door professionele zorgverleners.

Tijdens de vakantie in Drenthe zullen we een bezoek brengen aan de Wildlands dierentuin in Emmen, bezoeken we het openluchtmuseum “het veenpark” en genieten we van lekker eten en de gezelligheid in ons sfeervolle vakantiehuis! En vanuit ons vakantiehuis kijken we zo uit op grazende ezeltjes en schaapjes.

Tijdens de vakantie in Hilvarenbeek maken we onder andere een uitstapje naar de Beekse Bergen, waar de giraffen onze bus schoon likken en genieten we in en rond ons vakantiehuis van de gezelligheid met elkaar

Tijdens de vakantie in Twente brengen we een bezoek aan het openluchtmuseum van Ootmarsum, maken we een ritje in een paardentram en genieten we van lekker eten en de gezelligheid in ons sfeervolle vakantiehuis!

Voor 825 euro onbezorgd genieten? Ja!

Reserveer zorgvakantie Drenthe 13 t/m 16 mei 2022

Reserveer zorgvakantie Twente 24 t/m 27 juni 2022