Dagje vrij?

Activiteitenkalender:

Chantals pyjama party

Vrijdag 28 oktober

Op 28 en 29 oktober 2022  vindt de grootste Pyjama Party van Nederland plaats in Ziggo Dome Amsterdam. Onder anderen Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Flemming,  Jamai,  Jan Smit,  Hans Kazan, Tijl Beckand,  Vajèn van Den Bosch  en  Willeke Alberti schitteren on stage in hun party pyjama.

Wanneer? vrijdag 28 oktober van 18.30 tot 23.30

Verzamelplaats? La Place, Westerheide 2 in Laren

Kosten? € 120,00 per persoon

Winter Efteling

vrijdag 18 november

Het Sprookjesbos, de Baron, Fata Morgana, Droomvlucht en de Python zijn zo maar een paar attracties waar jij misschien wel in gaat. We sluiten deze dag af in een van de lekkere restaurants in de Efteling.

Wanneer?  Vrijdag 18 november van 9.30 -19.30

Verzamelplaats?  La Place, Westerheide 2 in Laren

Kosten?  € 100,00 per persoon

Bowlen met een frietje

Zaterdag 5 november

Gezellig met elkaar een uur bowlen en aansluitend genieten van een heerlijk frietje met een snack. Gooi jij de meeste strikes en ga je met de beker naar huis?

Wanneer?  zaterdag 5 november van 15.30 tot 18.00 uur

Waar?  Bowling Hilversum, Noordse Bosje 25 Hilversum

Kosten? € 25,00 per persoon

Kerstcircus Ahoy

Dinsdag 27 december

De allergrootste circushelden schitteren in de Rotterdamse piste om jou een  onvergetelijke  show  te  presenteren.  Geniet  naast  de  grappen  en grollen  van  de  doldwaze  clown  en  de  spectaculaire  stunts  van  de acrobaten ook van een liveorkest, heuse attracties en volop lekkers te eten en te drinken. Na de show eten we nog gezellig wat met elkaar.

Wanneer?  Dinsdag 27 december van 13.30 tot 20.00

Verzamelplaats?  La Place, Westerheide 2 in Laren

Kosten? € 125,00 per persoon

Wil jij mee doen met één van deze activiteiten? Klik dan op de "aanmelden" button bij de activieit of stuur een mail naar: info@stichtingfranklin.nl

Hou ook onze website www.stichtingfranklin.nl in de gaten voor meer activiteiten en reizen.

Let op! Voor alle activiteiten geldt dat het alleen door kan gaan bij minimaal vijf aanmeldingen.