Molenstraat 134
3764 TJ Soest
info@stichtingfranklin.nl instagram linkedin
menu MENU

Over ons

Over ons

Frank & Linda

Wij zijn Frank en Linda, vandaar de naam FrankLin. We houden beiden van onbezorgd genieten!

We hebben om deze reden in 2015 een prachtig vakwerkboerderij gekocht in Sauerland, om op te knappen. Toen wisten we nog niet dat we reizen gingen organiseren. Dat er in 2016 een groepje deelnemers mee is gegaan naar de boerderij kwam vanuit Frank; hij werkte bij een zorginstelling en zag dat het aanbod aan vakanties voor mensen met een beperking schaars en duur was. 

Deze vakantie was een succes! Het jaar erna zijn er drie groepjes naar Sauerland gegaan; met Linda en Frank en onze (toen nog) jonge dochter Isabelle. Naast deze vakanties zijn we ook begonnen met het kerstdiner organiseren, op eerste kerstdag samen lekker eten in kerstsfeer. 

In 2018 zijn er ook andere vakantie bestemmingen bij gekomen; zeilen, funpop en bewonersvakanties. Naast de vakanties zijn we ook begonnen met activiteiten aanbieden op woonlocaties. Vanaf 2019 zijn we alleen maar gaan groeien, zo is ook het eerste FrankLin Festival geboren in de bossen van Soest in openluchttheater Cabrio. 

In de corona jaren hebben we wat rustiger aan gedaan, maar ook hieruit kwam iets moois: meer woningen hebben zich aangemeld voor vakanties. Met eigen begeleiding en in je eigen bubbel op vakantie. Eind 2021 zijn we voor het eerst gaan vliegen met een groep deelnemers; ook dit was een succes! Nu organiseren we vakanties op maat, vlieg vakanties, rolstoel vakanties en uiteraard nog steeds vakanties naar onze eigen boerderij in Sauerland. 

Samen zijn we dit avontuur in 2015 begonnen, onze dromen waarmaken en wat is dat ontzettend heerlijk om te doen! In Stichting FrankLin komt alles samen. Waar we begonnen met een enkele reis voor mensen met een beperking, organiseren we nu als Stichting FrankLin naast meerdere reizen ook  leuke activiteiten, festivals en benefietacties waardoor we onze reizen betaalbaar kunnen houden.

Proost op de vakantie! 

Frank & Linda

FrankLin reizen
Stichting FrankLin
Molenstraat 134
3764 TJ Soest
info@stichtingfranklin.nl

KvK-nummer:
67862179

IBAN:
NL92 INGB 0007 6381 81

instagram linkedin linkedin

quoteTijdens de reis maken we er al een feestje van.quote

willingen