info@stichtingfranklin.nl instagram linkedin

Mariëlla

Vrijwilligster van de maand: Mariella. De eerste keer dat Mariel in aanmerking kwam met de stichting was op het FrankLin festival waar ze zich direct heeft aangemeld als vrijwilligster. Ze kent al een aantal deelnemers van FrankLin omdat ze heeft gewerkt bij Grand cafe de Lindenhof in Soest. “Ik ben vrijwilligster omdat t me energie en plezier geeft! Lekker puur en O zo eerlijk”
Afgelopen mei is Mariel met een vakantie mee geweest naar Faro in Portugal. Als we vragen naar haar leukste moment; dat was het moment dat ze erachter kwamen dat er gewoon een trap was richting de waterval. Hiervoor had de groep een uitdagende afdaling gemaakt langs een berg, wat de deelnemers echt wel spannend vonden. Maar om nou één moment te kiezen wat ze het leukst vond; vind Mariel wel lastig.. Eigenlijk heeft ze van elk moment genoten en was alles mooi met elkaar.

Niels

Waar is dat feestje?